fingspray és társai

2008.03.21. 16:04

mostan meg lettem fenyegetve hogy csakazértis meglocsolnak,pedig híresen utálom ezt a ceremóniát.én meg visszafenyegettem hogy veszek fing-sprayt és azzal adom vissza.
erről eszembe jutott általánosban a gondnok bácsi,aki rendszeresen megviccelte a jónépet a fing-sprayével.jó ideig nem tudtuk kiből árad a bűz...aztán egyszer megláttam hogy feltűnésmentesen befújt egyet a terembe és kuncogva távozott.lebukott.mi meg okosan vettünk tüsszentőport és amikor legközelebb jött "viccelődni" nem túl feltünésmentesen a képébe szórtuk.csak úgy egyenest a szemébe,nem ám alattomosan a háta mögött(mondjuk nehéz lett volna elérni a kellő hatást ha a háta mögött szórjuk a cuccot).hála a jó égnek vette a lapot.
aztán jöttek a fasza ötletek,napi szinten jártunk a dili-boltba "kellékekért".műkaki-utált tanárnőnk székére rája,fémlapocska,amit ha ledobsz,olyan hangja van mintha porcelán törne-konyhásnéni nagy örömére,habzótabletta,lehetőleg piros-beveszed a szádba és piros hab tör ki belőled pillanatokon belül-elsőre poén volt,de az orvosiban meg lett bánva erősen:)
de szép is volt....

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr57391078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

otletmester · otletmester.blog.hu 2011.05.27. 13:59:02

Hááá végre megtaláltam a bejegyzést.. nem tudtam hol keressem..aztán meglett az is, ahol kapni lehet: www.shopmania.hu/egyeb-ajandekok/p-fing-spray-11621507

habzótablettát és tüsszentőport merre lehet kapni?

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2011.05.28. 09:22:21

@ejjelimano: hmmm, az a helyzet, hogy fogalmam sincs, ez kb. 15 éve történt meg velem. kedvenc Dili-boltomnak azóta se híre se hamva. a tüsszentőpor amúgy bors volt, mégpedig fehér bors, ha jól rémlik.

otletmester · otletmester.blog.hu 2011.05.28. 10:40:31

Köszönöm a választ!!!!!!

Budapesten vannak még diliboltok(tudsz róla?), vagy csak webshopokról lehet rendelni szerinted?
süti beállítások módosítása