bázz

2010.12.10. 17:11

ha az ember lánya benyel vmi bacit ami állandó hányingert okoz, akkor:

-tuti, hogy mindez akkor történik, amikor a pestisről kell beadandót írni.
-amikor még az enyhe öblítőillattól is görcsbe rándul a gyomrod, az 1es vili tele van hugyszagú csövikkel, hagymaszagú bácsikkal, agyonparfümözött hölgyikékkel.
-mivel immunrendszered a padlón, ezért tuti hogy azon a vilin vannak hurutosan köhögő bácsik, akik tuti hogy csak ott tudnak leledzeni, ahol te is. ha odébb mászol, ott is köhög vagy tüsszög valaki, vagy csak simán annyira retkes, hogy szíved szerint leöntenéd hypoval.
-békási HÉV ugyanez, csak ott még csúnyán néző nénik is vannak.
-ha ezeket nagy nehezen túlélted, a lakótelepen tuti az orrod előtt ürítik a kukákat és a lágy szellő(kibaszott orkán)a rohadó szemét szagát pont az arcodba viszi, csak hogy el ne bízd magad, már ami a "nem fogok hányni csak azért sem"-et illeti.
-végre bent vagy suliban, aránylag rendben is vagy fél doboz cigi elpöfékelése után. de nem lesz ekkora mákod, mert kopt órán olyan szöveget fordíttad veled a tanár, ahol a kedves szerzeteseket kardélre HÁNYják a barbárok. és szakad a hús és fröcsög a vér és hogy is van ez a qualitativusszal?
és ekkor jön el az a pillanat amikor átfut az agyadon, hogy életeben először itt a főiskolán szégyen szemre be fogsz hányni.
de nem, még ezt is túléled.
még a hazautat is túléled. sőt a vilin még át is adod a helyedet a szatyrával jelzésképpen a válladat böködő maminak, mert úgy tűnik te vagy az egyetlen jól nevelt idióta állat a járaton.
otthon már igazából éhes is vagy, hisz megint nem ettél egész nap semmit, mit egész nap, lassan 3 napja alig valamit...
és mi vár otthon?

hurka bazdmeg. hurka. zsírban tocsogó hurka. mi más?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr842507155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása