tegnap ancitól kaptam egy medáltot,hórusz szemét,azzal hogy reméli segít.köcce.tényleg,de miben?
a "használati útmutató" szerint sebezhetetlen leszek.mármint a rontásokal szemben.na nem mintha eddig bárki is küldött volna rám olyat,legalábbis nem tudok róla,mert nem tudom milyen az amikor rontás van rajtam.most jut eszembe hogy 1 valaki talán megpróbálhatott ilyet rámdobálni,de bukta,mert rólam valahogy úgy amúgy is lepattan minden ilyen.jó is rossz is.na de Hórusz.
elöször is Ozirisz meg Ízisz egyátalán.testvérek meg házasok egyben.und ottan van kisöcsi,Széth,aki magának akarta Ozirisz trónját,így fasza cselhez folyamodott,majd jól feldarabolta Oziriszt 16,vagy egyes fordítások szerint 14 részre,amit aztán jól bedobáltak a Nílusba.szerencsétlen szerelmetes Ízisz meg jól felkutatta,össze is rakta férjurát,csak a pénisze hiányzott,hát pótolták aranyból.
sebaj.
Hórusz meg,az ő fiacskájuk bosszúból kiherélte majd kicsinálta Széthet,aki a harc közben megvakította Hóruszt,Thot azonban ügyesen visszaadta neki szeme világát.(vagy itt is műszem van?mittomén).
Hórusz szemét előszeretettel hordjuk magunkon különböző formákban.már a fáraók is hórusz-szemes gyűrűvel villogtak ám.
és miért nem hord senki Ozirisz péniszt a nyakában or kezén?:)
a történetet tudom.elolvastam az útmutatót is.de mégis méér jó ez nekem?
(azon kivűl hogy jól néz ki)

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr22899152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása