izmok

2010.01.28. 12:02

megint önvalómmal álmodtam.

tiszta,fedetlen énem épp szellemtestemet rakta össze a nagy semmi közepén. szellemtestemre rápakolta testi valóm jellemzőit is.
igen, emberi szemnek megincsak gusztustalan volt az egész.
láttam szellemi testem összetevőit. láttam izomféléket, amik valójában a lehetőségek, amellyekkel éltemben élhetek. aztán valós énem, mint egy próbaszerűen elindított rajtam valami energiafélét, ami végigfutott szellemizmaimon. úgy nézett ki, mint ahogy egy filmben ábrázolták az agyban futó idegpályákat.
finom rezdülés futott át mindegyiken. Én látta hogy minden működik és mosolyogott.
na nem láttam azt a mosolyt, ahogy Én-t sem látom sosem, Én inkább egy igen erőteljes és mókás érzet...féle.
láttam ahogy végigfut szellem testemen az energia, ezzel egy időben láttam hogy mi mire alkalmas. láttam magamat,a hogy most ismertek, különböző szituációkban. és láttam hogy eddigi életem során miket használtam már és miket felejtettem el használni, pedig a lehetőség ott van.
aztán szellemtestemre rákerültek mostani valóm darabjai és valós Énem megint mosolygott, megmutatva nekem magamat. én meg néztem, hogy anyám mennyi minden van még ott bent, amivel egészen idáig semmit sem kezdtem az ég egy adta világon. semmit.
persze van ott bent olyan dolog is, amit már "edzettem" az évek során, de valamiért úgy adódott hogy egy ideje nem használtam és mint az izmok elsatnyultak. és vannak olyanok is, amiket meg túl sokat használok, még jó hogy szellemtestem képtelen eldeformálódni, mert ha megtenné a dühtől, a haragtól és a mérhetetlen sok indulattól bizonyára szép muszklikat növesztett volna, amivel semmit nem ér, ha teste többi része satnya marad.

el kell kezdenem szépen, az alapoktól kezdve megerősítenem szellemtestem.
Én megmutatta mit, merre, hova, meddig.
kár hogy még mindig a frászt hozza rám ezekkel a megnyílvánulásokkal...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr241708758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2010.01.29. 00:47:36

Hát még a blogod az egyszeri halandóra!:D

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.01.29. 09:14:35

@Ghery88: frászt hozza rád?:)

azt hittem amúgy,hogy olvastad már.
szívesen elmagyarázom,hátha az ördög szeretne még beszélgetni az ügyvéddel.jajjnemis.beszélgessen el egy fogorvossal!muhaha.
süti beállítások módosítása