eladnám/cserélném

2010.09.01. 16:18

kissé elhasznált, őrületbe kergető felmenőmet eladnám jó pénzért, esetleg cserélném lakásra+kocsira+ép idegekre+egyszerűbb személyiségre+nyugodt éjszakákra+kevesebb kombinálásra+jó időre+némi egyedüllétre+több nevetésre+nagyobb életkedvre+lottóötösre+sikeres karrierre+Rád, hogy a közelemben légy+Hórusznak nagyobb fekvőterületre+David Tennantot vissza Doctornak+Mogács Dánielt miniszterelnöknek+kérem vissza Stanley-t,a csavarhúzót.

ezen kívül szeretnék több filozófiát és kevesebb médiás szart az órarendbembe. azt is délutántól maximum koraestig. hajnali 8-tól tartó előadás békáson kizárt. követelem vissza a kopt óráimat is és szeretnék többet megtudni az ókori zsidóságról, tehát tessék visszaszolgáltatni tancsinénimet is. karó a seggében maradhat, tudásából viszont nem elvenni! továbbá lehetne még kicsit nyár még így oskola előtt, mondjuk egy hónapig, amíg én eltűnnék szem elől magaslati levegőt szívni s ágyból nem túl sokat kimozdulni, max. gyrosért...
főzök cserébe paprikáskrumplit.

érdeklődni itt, kommentben.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr122264678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2010.09.04. 22:20:28

Paprikás krumplit ma ettem és én is sok ilyesmit cserélnék el, szóval ebből asszem kimaradok:)

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.09.05. 08:28:33

akkor fogjunk össze. hátha valakinek szüksége van több idegesítő felmenőre.
lottóötös meg elfelezzük s abból fedezzük a többit. már ami anyagi természetű. a többit meg Mogács úgyis elintézi.
süti beállítások módosítása