rokonok2

2008.07.22. 10:34

említettem már hogy jön majd mostan nyár végén(de lehet hogy szeptemberben)unokatesóm(vagy vmi olyasmi....kissé zavaros,de rokon,und annyi),bizonyos Nick.édsanyja csak Nickynek hívja,már előre látom hogy ezzel fogom szivatni.csak kedvesen,tudom.ő édsanyja meg enyimé nagy levelezésben vannak,s mivel ancim kissé lassan írkál,meg elakad folyton a géppel,többször én írtam le amit diktált.rendesen fényezve lettem ám a hölgyikének,miszerint olyan vagyok mint Nick kedves nagymamája,meg hogy mennyire szeretem őt és kár hogy nem találkozhattam vele felnőtt fejjel.nem vagyok ám biztos benne hogy kár.mert legalább úgy emléxem rá mint ahogy a képeken látom,amiket őrzök is rendesen.amúgy egyátlán nem vagyok olyan,mint amilyen ő volt,ancim asszem arra gondolt,hogy az ő felmenői közt a lányok mindig olyan csendes jókislányok voltak,én meg...hát nagyon nem.jah,a kedves hölgy akiről írtam amúgy Rácz Vali,egyeseknek talán mond még ez a név vmit:)vicces volt,egyszer a corvin filmpalotában kvztunk még egyet mozi elött,vagy után,nem tudom,de nem is lényeg,nézegettem a posztereket és ott virított Vali néni képe:)hát az jó élmény volt ám nagyon.van egy képem róla,ahol teljesen úgy néz ki mint Marlene Dietrich.frakkban,szipkával cigizve....:)na az a nagy kedvencem.érdekes ám és átgondolva teljesen érthető hogy a lánya meg a fia meg mimózák.mondjuk egy ilyen erős személyiség mellett....a fia szerintem teljesen az anyja rabja lett.most is agglegény.meg olyan ahova rakod ott marad.aranyos nagyon egyébként,kedvelem,csak jobban kedvelném ha kicsit jobban ki bírná fejezni önmagát.nodesebaj.Vali nén lánya meg író,Angliában.van honlapja is,ott vannak azért érdekes képek.riporterként bejárta a világot,izgalmas helyeken járhatott az tuti.na az ő fiacskája jön majd,hogy megismerjen engem meg bátyámat.azt írtam már tán hogy most 2éve lakókocsival járja a világot.ő is elment cinkes helyekre,ami még veszélyes is volt.anyámék meg már tervezik hogy jövő nyáron húzzak kifele hozzájuk Londonba.na hát ha összepajtáskodok Nick(y)vel,akkor megyek,naná.bár szivesen megcéloznám Amerikát is;)lakókocsival....pár hétig.....:))))

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr30579574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazarus86 2009.07.10. 13:54:16

A cigizéseses Rácz Vali kép érdekelne!:) Nincs meg véletlenül beszkennelve?
Ha igen elküldenéd???=)
lazarus.webdesign@gmail.com

Hallottam mégsem jött össze a tali Nickkel. Monicáéknál voltál azóta?

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2009.07.10. 17:44:37

nincs beszkennelve és szerintem így is marad.ne haragudj,de nem akarom neten viszontlátni.
hallottad?kitől?

Lazarus86 2009.07.10. 18:03:41

értem, te tudod...
Monica elég sok fotót küldött már a honlapra. Én szerkesztem a Rácz Vali honlapot. De még dolgozom rajt. ez a cím: www.valiracz.com

Meg nálunk a múzeumban sok fotó van (Göllében lakom, ahol Vali is született), a jövőhéten pénteken beugrok és lefényképezek mindent. Jó lesz a honlapra. (Még mindig nagyon sok rajongója van, és az ilyen értéket, mint ő életben kell tartani)
Már megvan 17 filmje, azokból is teszek fel részletet. Illetve megvan 25 dala is mp3-ban, amit felújítok, ha lesz egy kis időm.:) Sajna tele van pattogással és sercegéssel, de ezt ki tudom szűrni.

Nos, Monica mesélte, hogy Nick volt tavaly a szigeten a barátaival...

Napi kapcsolatban vagyunk, most például neki dolgozom, az életrajzi könyvének a második kiadásának csinálom a borítóját. Anyukádról is ír benn.

Imádom, ahogy ír.... A Deadly Carousel-t olvastad?

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2009.07.10. 19:22:52

nem,nem olvastam tőle még semmit.az az igazság hogy kicsi voltam még amikor találkoztunk,Valérral szoktam néha találkozni.bár őt sem láttam már rég óta.nagyszüleimmel tartották a kapcsolatot.most meg édesanyám szokott néha e-mailezni Monicával.
Nickkel,meg úgy volt hogy találkozunk szigeten,de én csak egy nap jutottam ki,bátyám meg egyáltalán nem,sikeresen elmentünk egymás mellett...
majd egyszer bepótoljuk.

Lazarus86 2009.07.10. 19:44:02

én voltam szigeten tavaly, 7 napot. írtó jó volt, bár a végén már olyan voltam, mint a mosott sz...
most csak 1 napra megyünk, Placebora, 15-én... túl drága sajnos az egész hét

Monica elküldte a mindkét könyvét, a Deadly Carouselből megvan a régi és az új is... beszéltem az Alexandra kiadóval, lehet kiadják magyarul is, meg a másikat is, csak azt meg egy másik kiadó...
én még nem voltam kint, de meghívott hozzájuk egy hétre október környékén, akkor amikor a könyvének a bemutató partija is lesz...
már 4 éve ismerem, mostanra elég jó barátok lettünk. Valérral még soha nem beszéltem....

Lazarus86 2009.07.26. 20:08:34

közben rájöttem, hogy a frakkos kép megvan, a könyvben ott van a fotók közt.

Képzeld, úgy néz ki felújítják a múzeumot Göllében (eléggé ráfér), és lehet átkérjük (az önkormányzatnál dolgozom) a megyei múzeum által - a szekrényben őrzött - emléktárgyakat. Így legalább egy helyen lesz minden.
Csak az a baj, hogy a mostani generációból kevesen ismerik (hatalmas szégyen) és sokan csak Fekete István miatt jönnek. (ő is göllei volt)
Majd mindent lefotózok, ha lesz egy kis időm... (még nem jutottam el odáig) ide nem teszek fel linket, de ha érdekel küldök párat e-mailben.
süti beállítások módosítása