luci

2009.10.09. 08:22

ha lucifer is arkangyal volt mielőtt megkérdőjelezte Isten parancsát,és letaszíttatott,tehát ő is ott csücsült a jobbján,or balján,or akárhol a közelében,és ő is aktívan részt vett a gonosz elleni harcban,mert ezt olvastam ám,akkor milyen gonosz ellen küzdöttek?ha még meg sem kísértette évikét?hm?

és miért van az hogy szimpatikus az arc?ugyanúgy mint lilith.
na megyek és keresek egy faja szektát és sátánista leszek.bár sokkal jobb lenne ha találnék valami luciferista vagy valami hasonlót.most már kezd komolyan érdekelni hogy mit művelnek egy ilyen helyen és mit gondolnak,und mit tudnak egyátalán kedves luciferről,akinek nincs is szarva meg patája,mer ammeg a görögöktől jön és az is utólag átformált cucc.mint a többség. 

és mér van az hogy valójában az angyalok nem is olyan ártatlan és baromi jóságos lények?mármint eredetileg.sőt a kerubok rusnyák és nagy kópék.és egészen konkrétan beazonosítható hogy hímneműek voltak,avagy még most is azok,mittomén.
a puttóktól meg hányok.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr201438089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imre42 2009.10.09. 12:28:59

L. Neil Gaiman: Murder Mysteries. Jó, valójában a kérdéseid felére se válaszol, de mégis most ez jutott eszembe, és különben is az egyik legjobb novella, amit olvastam.

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2009.10.10. 23:33:24

Dan Brown: Angyalok és démonok. Igen, elég populáris könyv, de akad benne azért pár jó helyen elejtett infó Luciferről és eredeti szerepéről. Az Ember tragédiájával remekül párhuzamba állítható.
süti beállítások módosítása