mix

2009.11.04. 23:21

ha mindannyian egyek vagyunk,de kisebb részekre azért le lehet bontani minket,csak a könnyebben érthetőség kedvéért ugye,akkor a tulajdonságaink is közösek.persze nem.mert amikor visszaolvadunk a nagy közösbe(vagy a kisebb,lebonthatóba,ahogy tetszik)eltűnnek a tulajdonságok,halovány emlékük marad csupán,de persze az is csak akkor amikor ismét tapasztalunk.
aztán jön az amikor egy személyt,akit valójában,mármint való-jában sosem ismertél,legalábbis most nem,azt ismeri más is,bár ő sem találkozott vele való-jában.
aztán jön az is,amikor valaki azt állítja magáról hogy ő volt egyszer ez a személy,valójában.

aztán egyre több emberben,persze olyanokban akikkel amúgy is hihetetlen sok közös vonásotok van,és olyan magától értetődő minden,nincsenek hülye kötelező körök,természetes az ismeretség,na bennük fel-fel tűnnek annak a bizonyos személynek a tulajdonságai.no de nem ám belső,külső bazeg.külső!
belsőleg meg ki más ismerhetné jobban mint önnön magad,hiszen azt az istenadta egoizmusodat is tőle "örökölted".

és nem,nem véletlenül van az istenadta meg a mástól való öröklés egy azon dologra vonatkoztatva.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokbibi.blog.hu/api/trackback/id/tr661501379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyönyörű zombi · http://izzyfox.blog.hu 2009.11.05. 22:40:52

azt hiszem egyre kevésbé értelek... :-) ez most "bók" volt...

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2009.11.06. 13:15:04

Én is csak zavartam vakargatom a fejem, de ez is könnyebb lesz, amint eljutok végre egy fodrászhoz:)

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2009.11.06. 19:01:19

pedig tök érthető.szerintem.höhö.
igazából ez nem egy olyan bejegyzés amit rajtam,meg az érintetteken kívül másnak is értenie kéne....ez csak "hangosan gondolkodós"
süti beállítások módosítása